Aktuāli Aktuāli

Aktuāli

Latvijas tūrisma informācijas tirgū piedalīsies arī Zemgales pārstāvji!
Adrese Vecgulbenes muižas parka teritorija, Gulbene
Internetā www.visitgulbene.lv
Piedāvājums Otrais Latvijas tūrisma informācijas tirgus, kurā piedalīsies arī pārstāvji no četrām Zemgales pašvaldībām
Darba laiks 2015. gada 19. septembris, no plkst. 10:00 – 15:00


Šī gada 19. septembrī, Gulbenē, Vecgulbenes muižas parka teritorijā no plkst. 10:00 – 15:00 norisināsies otrais Latvijas tūrisma informācijas tirgus, kurā piedalīsies arī pārstāvji no četrām Zemgales pašvaldībām. Otrajā Latvijas tūrisma informācijas tirgū, iepazīt Zemgales burvīgās ainavas, daudzveidīgos tūrisma objektus, izzinošas ekskursijas un aizraujošus piedāvājumus, aicinās Tūrisma informācijas centru un tūrisma objektu pārstāvji no Jelgavas, Dobeles, Bauskas un Pļaviņu pašvaldībām.

Latvijas tūrisma informācijas tirgū ar interesantam un izzinošiem piedāvājumiem piedalīsies arī citu reģionu tūrisma informācijas centru un tūrisma objektu pārstāvji. Otrā Latvijas tūrisma informācijas tirgus organizētāji īpaši uz pasākumu aicina izglītības iestāžu vadītājus un skolotājus, lai iepazītos ar jaunajiem, īpašajiem piedāvājumiem rudens un pavasara skolēnu ekskursijām.

Kopā ar Latvijas tūrisma informācijas tirgu, Vecgulbenes muižas parkā norisināsies arī 2.Starptautiskais mājražojumu un amatniecības gadatirgus “Ražojam paši”, kur pieteikušies vairāk nekā 130 visdažādāko lietu tirgotāji gan no Latvijas, gan Igaunijas.