Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli Aktuāli

Aktuāli

Tērvetes dabas parkā atklāta - Laimīgās zemes Gaisa taka!
Adrese Tērvetes dabas parks
Telefons 28309394
E-pasts tervete@lvm.lv


Tērvetes dabas parkā, kas ir viena no iecienītākajām ģimeņu atpūtas vietām Latvijā, ir atklāta “Laimīgās zemes Gaisa takas”, kas darinātas no virvju un koka konstrukcijām un atrodas desmit  un astoņus metrus virs zemes.

Tērvetes dabas parks aicina ikvienu interesentu - gan lielu, gan mazu - izmantot iespēju iejusties Annas Brigaderes radītā pasaules atklājēja Sprīdīša ādā un pa Gaisa takām doties aizraujošā ceļojumā uz Laimīgo zemi, ceļā  izbaudot tādus pašus piedzīvojumus kā Sprīdītis. Piemēram, tikties ar Meža māti, Lutausi, uzveikt pašu Nelabo un ļauties citiem aizraujošiem priekiem.

Atrakcija ir paredzēta pirmsskolas un skolas vecuma bērniem un jauniešiem, bet izbaudīt to varēs arī pieaugušie, jo devīze ir: “To var ikviens!”

Virvju parku “Laimīgās zemes Gaisa takas” Tērvetes dabas parka teritorijā ir radījis uzņēmums SIA “Rekta”, kas apvieno nozares profesionāļus, kuri specializējušies dažādu koka konstrukciju būvē un apsaimniekošanā, atrakciju parku izveidē, kā arī tematisko pasākumu plānošanā un rīkošanā.



Sākums | Atpakaļ | Printēt


 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv