Uzzini par aktuālo Zemgale Facebook

 




    Aktuāli

Aktuāli

VALPURĢU NAKTS MISTĒRIJAS TĒRVETES DABAS PARKĀ
Adrese Tērvetes dabas parks
Telefons +371 63726212; +371 28309394
E-pasts tervete@lvm.lv
Internetā www.mammadaba.lv
Piedāvājums 30. aprīlī Tērvetes dabas parkā notiks ikgadējais tradicionālais pasākums, kas veltīts pavasara atmodai - Valpurģu nakts mistērijas!
Cena Ieeja ar Tērvetes dabas parka ieejas biļetēm.
Darba laiks No plkst. 19.00


Šī gada 30. aprīlī Tērvetes dabas parkā notiks ikgadējais tradicionālais pasākums, kas veltīts pavasara atmodai - Valpurģu nakts mistērijas.

Domājot par pašiem mazākajiem parka apmeklētājiem, Rūķu sētā no plkst.19.00 līdz 21.00 tiks svinēta Krēslas stunda. Šogad gaidāms nebijis notikums - Rūķu Pūķa pieradināšana. Ģimenēm būs jātrenē veiklība, jāapgūst dažādas prasmes, jāapbruņojas ar pacietību un uzmanību, lai veiktos šajā neparastajā nodarbē! Gaidāms jauks “Čučumuižas” koncertuzvedums un Rūķu Pūķa parādīšanās, bet…. Vai viss būs tieši tā?

Pasaku mežā no plkst. 21.00 līdz 23.00 notiks iemīļotā tikšanās ar jautrām un labvēlīgām Sila Raganiņām, jestriem Velliem un gudrām zāļu tēju Dižraganām.  Pasaku meža atrakciju laukumā svētku dalībniekus priecēs atraktīvie dejotāji no Rundāles un Auces, estrādi pieskandēs bungas un dūdas! Īpašu noskaņu un prieku apmeklētājiem sniegs populārās grupas “Triānas Parks” koncerts!

Pasākuma gaitā tiks apbalvotas oriģinālākās un interesantākās maskas. Kulminācija sagaidāma ar kādu īpašu šovu, kuru paturēsim noslēpumā un pasniegsim kā dāvanu visiem svētku dalībniekiem.

            Apmeklētāji aicināti ierasties interesantos tērpos un maskās, līdzi ņemot lukturīšus un, protams, labu omu! Ieeja ar parka biļetēm

            Atpūtu un prieku, darbošanos un iedvesmu, piedaloties nakts pasākumā Tērvetes dabas parkā, novēl tā apsaimniekotājs - Latvijas valsts meži.

Ieeja ar Tērvetes dabas parka ieejas biļetēm. Kursēs arī Pasaku bānītis (0.75 Eur/ 1 pietura/ 1 personai).


Informāciju sagatavoja Tērvetes dabas parka tūrisma informācijas centrs






 Jaunie Asociācijas biedri:

Ores apartamenti 

 Blankenfeldes muiža

 Jaunjelgavas novads

Saukas dabas parks

 

Balso par Zemgales TOP objektiem
Rundāles pils:
Tērvetes dabas parks:
Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornis:
Bauskas pils:
Kokneses pils:
Krustpils pils:



Pēdējās izmaiņas:
2017-01-05

      

©Bauskas rajona Tūrisma Asociācija. Zemgales tūrisma asociācija. Izstrādāts: 101.lv